Vacature Administratief Medewerker m/v

Wie zijn wij?

Wij zijn de Deltawerkers. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een (betaalde) passende werkplek en dat dit een waardevolle bijdrage levert aan het welzijn en de eigenwaarde van ieder individu. Door uit te gaan van persoonlijke kwaliteiten en mogelijkheden, helpen wij mensen die om diverse redenen al langer uit het arbeidsproces zijn op hun weg terug naar de arbeidsmarkt. Daarnaast begeleiden wij werkenden bij hun loopbaanvraagstukken. We helpen mensen weer het plezier in hun werk terug te vinden. Dit doen wij door hen te begeleiden bij het maken van loopbaankeuzes en ondersteuning te bieden bij het zoeken naar een passende, duurzame baan. Wij zijn op zoek naar een Administratief Medewerker die ons team van coaches komt versterken en ondersteunen.

Wie ben jij?

Je bent onze spin in het web, iemand die regelt, plant, administreert, bewaakt en organiseert. Je hebt een ondernemende en proactieve houding; als wij ons omdraaien heb jij het al geregeld en wat wij vergeten wordt door jou opgemerkt! Daarnaast denk je mee in de verdere professionalisering van ons bedrijf. Ook ben je een pietje precies en word je er heel blij van als de administratie helemaal in orde is.  Je bent een van nature opgewekte persoon met een positieve levenshouding net als wij.

De functie

Het betreft in eerste instantie een parttime functie voor 20 uren per week, verdeeld over 4 á 5 dagen per week. Afhankelijk van de ontwikkelingen binnen Deltawerkers en je eigen wensen uit te breiden tot maximaal een fulltime functie. Na een inwerkperiode is het mogelijk is het mogelijk (gedeeltelijk) vanuit huis te werken. Wij zijn gevestigd in Buitenpost (hoofdkantoor) en Leeuwarden (afspreeklocatie). Buitenpost is zowel vanuit Leeuwarden als Groningen goed te bereiken met de trein (20 minuten) en vanuit de rest van Friesland met de bus. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

-        Administratieve taken als het beheren van cliënten dossiers, facturatie, inboeken facturen e.d.

-        Het (telefonisch) verstrekken van informatie aan opdrachtgevers en cliënten

-        het op orde brengen en verbeteren van processen en procedures

-        Het (mede) ontwikkelen en uitvoeren van een social media strategie

-        Het uitvoeren en verwerken van diverse klanttevredenheidsonderzoeken

-        Het organiseren van teambijeenkomsten en teamuitjes

-        Het opstellen en verspreiden van doelgroepgerichte vacatures

-        En… indien mogelijk nog veel meer taken en onderdelen die inherent zijn aan een organisatie in ontwikkeling

Jij

-        Hebt op dit moment een WIA- of Wajong-uitkering of een Baanindicatie (BAB)

-        Hebt een opleiding gedaan op MBO 4 of HBO niveau

-        Hebt ervaring met en een flinke dosis kennis m.b.t. Microsoft Office

-        Hebt een zeer klantgerichte houding

-        Bent communicatief zeer bekwaam, zowel schriftelijk als mondeling

-        Hebt bij voorkeur al enige ervaring in soortgelijke functie(s) of functies waarbij de bovengenoemd werkzaamheden een onderdeel waren

-        Je hebt niet de ambitie om loopbaan, re-integratiecoach of jobcoach te worden

Geïnteresseerd?

Super! Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie. Deze kun je sturen naar jeroen@deltawerkers.nl of bel voor meer informatie met Jeroen ten Brink via 06-10927405.

Belangrijk om te weten!

Wij willen het graag, maar zijn het ook meer dan iedere andere organisatie aan onze “stand” verplicht om voor de invulling van deze vacature uit te gaan van ons doelgroepenbeleid. Voor deze functie komen daarom in eerste instantie alleen kandidaten met een WIA- of Wajong-uitkering of Baanindicatie (BAB) in aanmerking. Sollicitaties van mogelijke kandidaten die niet binnen deze doelgroepen vallen worden vooralsnog niet in behandeling genomen.