Medewerker Social Media

Een bedrijf dat hout op maat zaagt en bezorgt voor particulieren en bedrijven in de omgeving van Leeuwarden is op zoek naar een enthousiaste medewerker Social Media.

In dit bedrijf heerst een informele cultuur en het is belangrijk dat elke medewerker zich veilig en vertrouwd voelt op de werkplek.

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de Social Media kanalen. Dit betekent dat je zorgt voor foto’s en teksten voor op de verschillende pagina’s. Je bent creatief met het bedenken van leuke en aantrekkelijke posts. Je bezoekt werkplekken waar collega’s aan het werk zijn om foto’s te maken, die je vervolgens via de Social Media kanalen deelt.

Uren per week: In overleg.

Werkdagen: In overleg.

Locatie: Leeuwarden.

Proefperiode van toepassing: Ja, proefplaatsing van 2 maanden.

Contractduur: Minimaal halfjaar. 

Opleidingseisen: Geen.

Functie eisen/ vaardigheden: Je hebt affiniteit met Social Media. Je bent creatief en haalt veel voldoening uit het bedenken van leuke posts. Je denkt graag mee, je werkt graag in een informele omgeving en houdt van een gezonde dosis humor op de werkplek. 

Ingangsdatum: Z.s.m. of in overleg.

Doelgroep: Wajong, WIA.

Wil jij voor dit kleinschalige, no-nonsense bedrijf de Social Media beheren? Ben je creatief en heb je zin om op pad te gaan om leuke content te creëren? Neem dan contact met ons op! Stuur je CV en een korte motivatie naar info@deltawerkers.nl of bel met 058-2037113.