1 Close Up Harm Pieter Min (1)
Harm-Pieter Wiersma
Re-integratieadviseur
harm-pieter@deltawerkers.nl

Hallo! Mijn naam is Harm-Pieter Wiersma en ik ben sinds 2023 Re-integratieadviseur bij Deltawerkers.

Na het afronden van mijn hbo-studie (Management, Economie en Recht) in 2011 wist ik het zeker: ik wil mensen helpen en werken in de financiële dienstverlening. Nadat ik dit bijna 10 jaar had gedaan, ging het toch aan me knagen: “is dit wel écht wat ik wil?’’. Ik wist dat het antwoord nee was, maar ik had geen idee wat ik dan wél wilde. In 2020 schakelde ik daarom de hulp van een coach in en die heeft mij enorm geholpen om antwoord te krijgen op die ene vraag ‘wat wil ik nou écht?’. Dat was het moment dat ik het roer volledig omgooide!

Dat ik mensen wilde helpen was voor mij altijd al bekend, maar wat ik daarin tot nu toe had gedaan was voor mij niet genoeg. Door de ervaringen uit het verleden en de antwoorden die ik kreeg uit het coachtraject, wist ik dat ik mensen wil coachen naar werk dat bij hen past en waar ze zich goed bij voelen. Daarom ben ik een coachopleiding gestart, heb ik alle boeken gelezen die er te vinden zijn over coaching en ben ik begonnen als loopbaancoach in Leeuwarden. Ik vind het enorm dankbaar werk wanneer ik iemand begeleid en hij of zij met meer zelfvertrouwen in het leven staat en een baan heeft die bij hem of haar past.

Mensen omschrijven me als een rustig, een toegankelijk en open persoon met een goed gevoel voor humor. Tijdens een traject hebben we het over serieuze zaken en we gaan voor het beste resultaat, maar dat kan prima met wat humor! Via Deltawerkers sta ik open voor de coaching binnen Modulaire-, Werkfit Maken- , Naar Werk trajecten, Loopbaanadvies en Outplacement. Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.