Over ons

Deltawerkers is een regionale jobcoach-organisatie die mensen begeleidt naar en in betaald werk. Wij zijn er voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij verzorgen trajecten en/of jobcoaching voor de volgende doelgroepen:

  • mensen vallend onder de participatiedoelgroep
  • mensen met een Wajong-status
  • zorgtrajecten vanuit de gemeenten

 Deltawerkers helpt naast uitkeringsgerechtigden ook particuliere werkzoekenden met hun re-integratie en begeleidt hen op weg naar regulier werk. 

Werkwijze

Onze gecertificeerde jobcoaches werken volgens de IVB-methodiek (Individueel Vraaggerichte Benadering); een methode waarbij elke cliënt de regie heeft over zijn eigen traject. Bij de Individueel Vraaggerichte Benadering staat de kernbehoefte van de cliënt centraal. Ieder mens is uniek en heeft een eigen kernbehoefte. Deze behoefte wordt samen met de cliënt onderzocht en gevolgd. De methode is erop gericht om mensen op een duurzame manier te begeleiden naar en in betaald werk. Hierbij streven we altijd naar een win-win situatie voor cliënt, werkgever en opdrachtgever.

Onze jobcoaches begeleiden en ondersteunen cliënten bij het ontdekken van hun kwaliteiten en interesses, het inzetten van hun eigen netwerk en het vinden van een passende baan. Na het vinden van werk, wordt de cliënt door middel van coaching on the job ondersteund bij het behouden van een baan. Onze jobcoaches staan 'naast' de cliënt en bieden ondersteuning waar nodig.

Lees hier meer over onze verschillende diensten.