IMG 0046 Min
Helena Jorritsma
Re-integratieadviseur
helena@deltawerkers.nl

Mijn naam is Helena Jorritsma. Ik ben geboren en getogen in een dorp onder de rook van Franeker en als een ‘Frysk famke’ opgegroeid in de Greidhoeke van Friesland.

Na mijn HBO opleiding Human Resource Management ben ik in de dynamische wereld van Start People gaan werken; eerst een aantal jaren als intercedent in Bolsward en daarna als vestigingsmanager in Sneek. Vervolgens heb ik ongeveer elf jaar een leidinggevende functie gehad bij FBTO Achmea en bij Sinne Kinderopvang in Leeuwarden. Daarna heb ik een overstap gemaakt en ben ik als interim HR-functionaris/HR-adviseur bij verschillende bedrijven en organisaties aan de slag gegaan. Het voordeel van mijn verschillende functies is dat ik in de praktijk veel kennis en ervaring heb opgedaan met mensen, hun werk en de arbeidsmarkt.

Sinds 2019 ben ik met veel plezier als Re-integratieadviseur bij Deltawerkers aan de slag. Ik ben vooral bezig met Modulaire-, Werkfit maken- en Naar Werk trajecten en ik vind het prachtig om mensen te mogen begeleiden en ze te zien groeien tijdens een traject. Om vanuit een kwetsbare situatie uiteindelijk weer te komen tot een nieuwe kans en mogelijkheid in hun werkzame leven; daar doe ik ’t voor!

In de persoonlijke coaching gesprekken met mijn kandidaten probeer ik altijd hun kwetsbare situatie makkelijk bespreekbaar te maken met mijn rustige, laagdrempelige manier van praten. Ik vind het belangrijk om mijn kandidaten eerst zo goed mogelijk te leren kennen, iemands krachten te ontdekken en dan op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Ik houd ervan om op een persoonlijke, geduldige en creatieve manier mijn kandidaten te begeleiden naar passend en betaald werk, wat voor hen écht het verschil maakt!

Via Deltawerkers sta ik open voor de coaching binnen Modulaire-, Werkfit Maken-, Naar Werk trajecten en Loopbaanadvies. Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.