1 Staand Ivo Min (1)
Ivo Poll
Re-integratieadviseur - Jobcoach
ivo@deltawerkers.nl

Ik ben Ivo Poll, in 1971 geboren in Amsterdam. Ik doe wat mij past, uitdaging geeft en gewoon leuk is. Zo heb ik Oude Geschiedenis gestudeerd, als manager gewerkt in de financiële dienstverlening en ben ik in 2009 met vrouw en twee kinderen verhuisd naar een klein dorp in Noord-Groningen.

Ondertussen ben ik docent Bedrijfskunde, trainer in gespreksvaardigheden en gecertificeerd DISC coach. In alle rollen ben ik een persoon die mensen graag verder helpt. En daar past ook mijn werk als Re-integratieadviseur en Jobcoach bij. Door inzicht te geven, soms met confronterende vragen, maar meestal door uitgebreid in gesprek te gaan en goed te luisteren. 

Belangrijke kenmerken van mijn persoonlijkheid zijn een opgewekt gemoed, positieve instelling en klaarstaan voor anderen, maar ook genieten van het leven en blijven leren, staan bij mij hoog in het vaandel. In mijn beroepsleven staan drie principes centraal: een proactieve houding, oplossingsgerichtheid en hulpvaardigheid.

Ik ontdek graag jouw talenten, jouw wensen ten aanzien van de toekomst en ik hoor wat je van mij en anderen nodig hebt. Ik geef steun en een zetje in de goede richting.

Sinds maart 2019 werk ik voor Deltawerkers en heb ik veel cliënten op weg kunnen helpen. Mijn specialisme is een diepgaand interview naar jouw wensen en mogelijkheden en de inzet van mijn netwerk om jou daadwerkelijk een waardevolle werkplek te bieden.

Via Deltawerkers sta ik open voor de coaching binnen Modulaire-, Werkfit Maken-, Naar Werk trajecten en Jobcoaching. Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.