1 Staand Janke Min (1)
Janke Raap
Re-integratieadviseur
janke@deltawerkers.nl

Mijn naam is Janke Raap en ik ben sinds begin 2022 werkzaam als Re-integratieadviseur bij Deltawerkers. Ik ben begin 30, nog redelijk “groen” in het vak, maar toch zeker al behoorlijk thuis in de wereld van re-integratie. Naast mijn werk spelen vooral paarden een belangrijke rol. Uit beide haal ik veel energie en plezier in het leven.

Ik ben opgegroeid op de boerderij van mijn ouders, een plek waar alle hulp van wie dan ook altijd welkom was. Hierdoor groeide ik al vroeg op met een ook nu belangrijk thema: een inclusieve arbeidsmarkt waarbinnen voor iedereen een passende werkplek zou moeten zijn.

Het boerenbedrijf is wat mij betreft een prachtige omgeving om op te groeien, maar ook de plek waar het voor mij ontzettend duidelijk werd hoe belangrijk het is om vooral bezig te zijn met zaken waar je hart ligt. Want dat plezier of juist niet, werkt écht in alles door en breng je over op anderen. Ik ben ervan overtuigd dat alleen door dat plezier en de passie die je uitstraalt, je dat spreekwoordelijke “steentje” kunt worden die een hele vijver in beroering kan brengen.

Het bezig zijn binnen een (werk)gebied op een passende werkplek waar je hart ligt, is wat mij betreft cruciaal om duurzaam aan de slag te komen en te blijven. Tegelijkertijd weet ik uit eigen ervaring ook hoe lastig het is om juist daarvoor te (blijven) gaan, omstandigheden en overtuigingen kunnen je er onbewust van weerhouden. Wat kan het dan fijn zijn als er iemand met je meewandelt en je aanmoedigt te onderzoeken en te bouwen aan een loopbaan die (nog) beter bij jou past!

Op basis van het bovenstaande in combinatie met mijn grote interesse voor mens en loopbaan volgde ik met veel voldoening de opleiding Human Resource Management. In de jaren daarna maakte ik veel mee op persoonlijk vlak en raakte helaas zelf op “afstand van arbeidsmarkt”. Ik heb met behulp van Deltawerkers alweer een tijdje mijn “comeback” gemaakt en wil meer dan graag mijn persoonlijke en professionele ervaring inzetten om ook anderen te coachen op hun loopbaan-pad.

Natuurlijk het liefst op een werkplek waar jij je talenten en passie volledig kunt inzetten en ook jouw “steentje in de vijver” golfjes van plezier mag gaan maken. Via Deltawerkers sta ik open voor de coaching binnen Modulaire-, Werkfit Maken- , Naar Werk trajecten en Loopbaanadvies. Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.