1 Staand Jeroen Min
Jeroen ten Brink
Re-integratieadviseur Registerjobcoach (RJ)
jeroen@deltawerkers.nl

De zoektocht naar iets waar daadwerkelijk mijn passie ligt heeft ook bij mij relatief lang geduurd. Na diverse baantjes vanaf mijn 14e tot en met mijn studententijd in onder andere de detailhandel, horeca, bouw en productie was in ieder geval duidelijk dat dienstbaarheid en ‘aanpakken’ mij op het lijf geschreven waren. Op basis van mijn brede maatschappelijke interesse besloot ik destijds de Hbo-opleiding Docent Maatschappijleer te gaan volgen. Gaandeweg deze opleiding bleek dit niet de juiste keuze, ben ik fulltime aan het werk gegaan en heb daarnaast in deeltijd de Hbo-opleiding Personeel & Arbeid (HRM) afgerond.

Tijdens deze laatste opleiding voelde ik mij als een ‘vis in het water’ en bleek dat ik binnen het speelveld van de arbeidsmarkt graag van maatschappelijke betekenis wil zijn door een toegevoegde waarde te leveren in het duurzaam bij elkaar brengen van partijen op de arbeidsmarkt en aan een samenleving waarbinnen iedereen tot zijn recht kan komen en zijn of haar eigen passie kan volgen.

Ik heb allereerst langdurig gewerkt bij het Sociaal Fonds Bouwnijverheid (één van de voorlopers van het UWV) in diverse functies en daar via de uitgebreide SOSV-opleiding alles geleerd over werknemersverzekeringen en sociale verzekeringen/voorzieningen. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan bij het CWI (voorloper UWV-Werkbedrijf) waar ik mij met name bezighield met werkgeversbenadering en het matchen van werkzoekenden op de beschikbare vacatures. In 2006 kon ik iets wat al langer bij mij ‘kriebelde’ ten uitvoer brengen: ik werd meewerkend ondernemer voor diverse uitzend labels (Be Matched, Fritech en Waddenjobs). Naast de kennis en ervaring ten aanzien van arbeidsrecht en leidinggeven aan een organisatie die ik gedurende de daaropvolgende periode opdeed, heeft het ondernemerschap mij ook veel nog steeds zeer waardevolle levenslessen opgeleverd.

Anderen typeren mij als iemand met een opvallende drive, arbeidsethos en grote kennis van zaken. Ik word gekenmerkt als authentiek, betrouwbaar, scherp, bevlogen, doortastend, betrokken, proactief, integer, pragmatisch, gedreven en maatschappelijk zeer betrokken. Ik heb een groot rechtvaardigheidsgevoel en groot geloof in de ontwikkeling van mensen. Ik bied een luisterend oor, ben zakelijk zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen en ben een combinatie tussen denker en doener ineen.

Inmiddels breng ik mijn competenties en passie bewust alleen nog in de praktijk via Re-integratiebureau Deltawerkers. Ik ben erachter gekomen dat het individueel coachen en begeleiden van mensen met diverse en wezenlijke loopbaanvragen mij de meeste energie en vreugde in het werk geven. Ik houd van afwisseling in mijn trajecten en jobcoaching, maar ben daarnaast vooral gespecialiseerd in de coaching van mensen met een ASS of een gedragsstoornis.

Ben jij op zoek naar een ervaren coach die jou op persoonlijke en professionele wijze kan helpen bij het bereiken van jouw doelen en een mooiere toekomst? Neem dan contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.