1 Liggend Netty Min
Netty Posthumus
Re-integratieadviseur - Jobcoach
netty@deltawerkers.nl

Ik ben Netty Posthumus en sinds het voorjaar van 2019 werkzaam bij Deltawerkers. Jeroen ten Brink en ik kennen elkaar al meerdere jaren vanuit onze contacten en samenwerking binnen de gemeentes. Daar was ik werkzaam als projectleider aanpak jeugdwerkloosheid. Samen met Jeroen hebben we een aantal projecten gedaan om jongeren weer aan het werk te krijgen. Deze waren succesvol.

In mijn werkzame leven ben ik begonnen in het onderwijs. Daarna heb ik gewerkt in de commerciële financiële dienstverlening. Het financiële wereldje had ik op een bepaald moment wel gezien en ik ben vanaf dat moment als projectleider binnen het sociaal domein gestart. De samenwerking met andere projectleiders in de provincie Fryslân, en veel contacten met bedrijven heeft mij een groot netwerk opgeleverd. Deze contacten helpen mij in mijn huidige werk als Re-integratieadviseur en Jobcoach bij Deltawerkers.

Ik heb mij aangesloten bij Deltawerkers omdat de manier van werken mij erg aansprak. Doortastend, laagdrempelig en samen met de klanten en de opdrachtgevers doen wat werkt! Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt.

Het één op één begeleiden van klanten bevalt me prima. Je bouwt een relatie met de klant op en helpt de klant om de doelen te bereiken die we samen hebben afgesproken. Mijn grote netwerk helpt hierbij. De lijnen binnen Deltawerkers zijn kort, en samen met de collega’s kunnen we onze klanten écht verder helpen.

Mijn achtergrond en passie liggen bij het samen met de klant komen tot de doelen die je wilt bereiken. Ik ben oplossingsgericht, betrokken en positief, waarbij ik het belangrijk vind om vanuit gelijkwaardigheid samen te werken. Ik ga altijd uit van mogelijkheden en kansen, zodat de klant weer kan deelnemen aan de maatschappij in een rol die bij hem of haar past.

Via Deltawerkers sta ik open voor de coaching binnen Modulaire-, Werkfit Maken-, Naar Werk trajecten, Jobcoaching, Loopbaanadvies, Outplacement, Tweede Spoort trajecten en Participatietrajecten. Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.