1 Staand Oebele Min
Oebele van der Heide
Re-integratieadviseur - Jobcoach
oebele@deltawerkers.nl

Mijn naam is Oebele van der Heide. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Deltawerkers als Jobcoach. Ik ben opgegroeid in een dorp in de Friese Wouden en spreek naast Nederlands dus ook de Friese taal. Naast mijn werk speelt muziek een belangrijke rol in mijn leven. Na mijn schooltijd ben ik aan de slag gegaan in het bedrijfsleven en heb ik een gezin gesticht.

De laatste vijftien jaar ben ik werkzaam als bemiddelaar tussen werknemers en werkgevers op de arbeidsmarkt. In deze jaren heb ik alle facetten van het vak onder de loep genomen. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan met de werkzoekenden uit de Wajong, WW, ZW, WIA en andere uitkeringsgerechtigden. Ik heb veel ervaring met werkgevers, zowel met hun denkwijzen als met hun wensen. Ook heb ik door middel van zelfstudie en door mijn werkzaamheden veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen met uiteenlopende problematieken, waaronder ASS, ADHD/ADD, ODD en angststoornissen.

Werken voor Deltawerkers spreekt mij enorm aan: de cliënt staat centraal en er zijn korte lijnen. Als jobcoach begeleid ik mensen naar werk en daarnaast begeleid ik mensen op de werkvloer. Ik werk vanuit een positieve instelling, ben oplossingsgericht, betrokken en bevat daarnaast een gezonde dosis humor. In mijn werk ga ik uit van mogelijkheden en kansen, en vind ik het belangrijk om vanuit gelijkwaardigheid samen te werken, zodat jij jouw leven weer zo zelfstandig mogelijk vorm kunt geven en je mee kunt (blijven) doen op de arbeidsmarkt.

Door actief en doelgericht samen te werken, hoop ik mensen weer in actie te krijgen en op basis van inzicht sturing te geven aan hun eigen toekomst! Via Deltawerkers sta ik open voor de coaching binnen Modulaire-, Werkfit Maken-, Naar Werk trajecten, Jobcoaching en Loopbaanadvies. Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.