1 Staand Petra Min (1)
Petra Wijnsma
Re-integratieadviseur - Jobcoach
petra@deltawerkers.nl

Mijn naam is Petra Wijnsma en ik ben sinds begin 2022 werkzaam bij Deltawerkers. Al op de middelbare school wist ik dat ik 'iets' met en voor mensen wilde doen, de psyche van de mens intrigeerde mij. Met mijn oplossingsgerichte en daadkrachtige instelling in combinatie met het menselijke aspect bleek de studierichting HRM (destijds Personeel & Arbeid) een logische keuze. Na het afronden van mijn studie kwam ik al snel terecht op een kleinschalig uitzendbureau waar het persoonlijke voorop stond. Hier kwamen mijn kwaliteiten goed tot zijn recht, mijn proactieve instelling samen met mijn drive om iets voor mensen te willen betekenen resulteerde in duurzame arbeidsrelaties. 

Meer en meer wist ik dat ik nóg meer voor mensen wilde en kon betekenen. Toen Jeroen ten Brink mij vroeg of ik mij als Jobcoach/Re-integratieadviseur wilde aansluiten bij Deltawerkers hoefde ik daar niet lang over na te denken. Sinds ik trajecten uitvoer voel ik mij als een vis in het water, dit past écht bij mij. Met mijn persoonlijke en no-nonsense aanpak weet ik snel tot mensen door te dringen en de soms wat dieperliggende problemen er uit te pikken. Ik merk dat mensen zich snel bij mij thuis voelen en vaak krijg ik te horen dat ze ervaren dat er daadwerkelijk naar hen geluisterd wordt. Dáár doe ik het voor. Ik draai niet om de zaken heen, weet hoofd- en bijzaken goed te scheiden, krijg mensen in actie en neem ze mee in mijn drive en enthousiasme. Ik vaar grotendeels op gevoel en intuïtie en met een gezonde dosis humor is gebleken dat ik veel kan bereiken.

Deltawerkers onderscheidt zich door de persoonlijke, laagdrempelige en betrokken aanpak van de coaches. Wij willen écht wat betekenen en doen dit ook al jaren met succes. Moeilijkheden en hobbels op de weg zien wij als een uitdaging en motiveren ons nóg meer om mensen weer te activeren. Via Deltawerkers sta ik open voor de coaching binnen Modulaire-, Werkfit Maken-, Naar Werk trajecten, Jobcoaching, Loopbaanadvies, Outplacement, Tweede Spoor trajecten en Participatietrajecten. Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.