Trieneke Smink
IMG 8939 Min 2
Trieneke Smink
Re-integratieadviseur Registerjobcoach (RJ)
trieneke@deltawerkers.nl

Op mijn 19e werd ik Intercedente bij Randstad. Niet omdat het mijn roeping was, maar omdat ik gevraagd werd, ik het kon en naar bleek: goed kon. Ik startte een bemiddelingsbureau op voor vrijwilligers, die ik vervolgens ook vaak weer ‘gewoon’ aan het werk hielp. In 2016 startte ik mijn eigen uitzendbureau. Draaide dat vier jaar en ik dácht dat ik er blij van werd, omdat andere mensen blij werden van mij. Maar van binnen voelde het hol en leeg en ik had géén idee waar dat gevoel vandaan kwam.

Inmiddels weet ik wel waar dat door kwam: ik werkte voor mensen en niet met mensen. Daarom combineer ik sinds 2020 mijn kennis van de arbeidsmarkt met het écht verder helpen van de mensen, in de re-integratie. Het onderzoek naar waar jij blij van wordt en wat je écht nodig hebt in je werk, daar zoek ik graag samen met jou een antwoord op. En als we die antwoorden hebben, dan zoeken we daar uiteraard een passende vacature voor jou bij.

Door mijn eigen onderzoek naar (werk)geluk heb ik veel verschillende methodes in mijn rugzak zitten om jou te helpen naar de voor jou passende werkplek binnen een bedrijf. Mijn werkervaring en kennis van diverse theorieën maakt dat ik mij erkend Noloc Jobcoach mag noemen. Om mij nog meer in mensen te kunnen verdiepen en te helpen op een dieper niveau, volg ik een opleiding tot lichaamsgericht Psychotherapeut.

Via Deltawerkers sta ik open voor de coaching binnen Modulaire-, Werkfit Maken-, en Naar Werk trajecten, Jobcoaching, Loopbaanadvies, Outplacement en Tweede Spoor trajecten. Ben jij op zoek naar een persoonlijke coach die jou kan helpen naar meer (werk)geluk en inzicht in wie je bent en wat nou echt bij je past? Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.