Wilco van der Heide
IMG 8913 Min 2
Wilco van der Heide
Re-integratieadviseur
wilco@deltawerkers.nl

Mijn naam is Wilco van der Heide en ik woon samen met mijn vriendin en twee kinderen. Ik vind het fijn om samen met mijn gezin, familie of vrienden leuke dingen te doen in mijn vrije tijd. Voetballen, wandelen, gamen en koken zijn hobby’s die ik graag doe. Naast mijn werk ben ik actief voetbaltrainer van een 1e elftal en vind ik het leuk om beter te worden door het volgen van cursussen (UEFA C/B). Ik heb tevens een HBO-studie (Social Work) afgerond en heb daarna gewerkt als begeleider bij kliniek de OmSwaai, als casemanager in de gevangenis van Leeuwarden en als casemanager bij GGZ Friesland.

Mensen om mij heen beschrijven mij als betrouwbaar, open, direct, humorvol en passievol. Ik ben een persoon die het belangrijk vindt om een vertrouwensband met je op te bouwen en vooral om op gelijke hoogte met jou om te gaan. Het spelen van een eigenwijze coach is niets voor mij, ik sta graag naast je, zodat we samen aan jouw hulpvragen kunnen werken.

Ik vind het wel belangrijk en fijn om (waar mogelijk) actieve activiteiten te ondernemen tijdens de coaching momenten. Hierin kun je bijvoorbeeld denken aan wandelen. Het betrekken van de mensen om je heen (sociaal netwerk) heeft ook mijn voorkeur, want samen bereik je tenslotte meer. Ook ben ik iemand die in mijn werk veel gewend is aan agressieproblematiek en daardoor ben ik niet meteen onder de indruk als je een keer boos wordt of niet helemaal lekker in je vel zit.

Via Deltawerkers sta ik open voor de coaching binnen Modulaire-, Werkfit Maken-, Naar Werk trajecten en Jobcoaching. Ben jij op zoek naar een coach die jou op persoonlijke wijze kan helpen bij het bereiken van jouw leerdoelen en een mooiere toekomst? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.