Medewerker materieeldienst

Wil jij een sleutelrol spelen in onze materieeldienst? Word onze Medewerker Materieeldienst!

Ben jij handig en heb je interesse om te werken met gereedschappen en steigermateriaal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Medewerker Materieeldienst krijg je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan onze organisatie.

Of het nu gaat om het repareren van fijn elektrisch gereedschap of het onderhouden van keten-units en het uitsorteren van steigermateriaal, jouw werkzaamheden zijn essentieel voor een soepel verloop op onze locatie in Sneek.

Met flexibele werktijden van 16 tot 40 uur per week, van maandag tot en met vrijdag (in overleg), bieden wij jou de mogelijkheid om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien binnen ons bedrijf. Ervaring is niet vereist, maar een handige instelling en de wil om te leren zijn belangrijk.

Deze vacature staat open voor sollicitanten uit de Wajong en met een baanindicatie (BAB). Bij ons is iedereen welkom en jobcoaching is beschikbaar om jou te ondersteunen in deze nieuwe rol.

Wil jij deel uitmaken van ons team en een verschil maken in onze materieeldienst? Solliciteer vandaag nog en begin zo spoedig mogelijk aan jouw nieuwe uitdaging!

Vacaturenummer: 1006-JB

Uren per week: 16 tot 40 uur

Werkdagen: Maandag tm vrijdag (In overleg) 

Locatie: Sneek

Proefperiode van toepassing: Ja, proefplaatsing

Contractduur: Minimaal 6 maanden. Werk voor langere tijd bij wederzijds goed bevallen. 

Opleidingseisen: Geen

Functie eisen/ vaardigheden: Je bent handig en wilt graag leren. 

Ingangsdatum: Z.s.m. of in overleg 

Doelgroep: Wajong of Baanindicatie (BAB)

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature?  Neem dan contact met ons op! Stuur onder vermelding van het vacaturenummer hierboven je CV en een korte motivatie naar info@deltawerkers.nl of bel met 058-2037113.