Montagemedewerker houtskeletbouw/betonbouw

Op zoek naar een hands-on uitdaging? Word onze Montagemedewerker Houtskeletbouw/Betonbouw!

Ben jij klaar om je handen uit de mouwen te steken en deel uit te maken van een dynamisch team? Als Montagemedewerker Houtskeletbouw/Betonbouw ben jij verantwoordelijk voor het monteren van prefab hout- of betononderdelen in onze fabriek in Leeuwarden. Denk aan isolatiewerkzaamheden, timmerwerk en meer.

Ervaring is geen vereiste, maar een handige instelling en de wil om te leren zijn essentieel. Met flexibele werktijden van 16 tot 40 uur per week, van maandag tot en met vrijdag (in overleg), bieden wij jou de mogelijkheid om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien binnen ons bedrijf.

Deze vacature staat open voor sollicitanten uit de Wajong en met een baanindicatie (BAB). Bij ons is iedereen welkom en jobcoaching is beschikbaar om jou te ondersteunen in deze nieuwe rol.

Wil jij deel uitmaken van ons team en een bijdrage leveren aan onze projecten in de houtskeletbouw en betonbouw? Solliciteer vandaag nog en begin zo spoedig mogelijk aan jouw nieuwe avontuur!

Vacaturenummer: 1005-JB

Uren per week: 16 tot 40 uur

Werkdagen: Maandag tm vrijdag (In overleg) 

Locatie: Leeuwarden

Proefperiode van toepassing: Ja, proefplaatsing

Contractduur: Minimaal 6 maanden. Werk voor langere tijd bij wederzijds goed bevallen. 

Opleidingseisen: Geen

Functie eisen/ vaardigheden: Je bent handig en wilt graag leren.

Ingangsdatum: Z.s.m. of in overleg 

Doelgroep: Wajong

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature?  Neem dan contact met ons op! Stuur onder vermelding van het vacaturenummer hierboven je CV en een korte motivatie naar info@deltawerkers.nl of bel met 058-2037113.