Montagemedewerker kozijnen

Zin om aan de slag te gaan als Montagemedewerker Kozijnen? Kom ons team versterken!

Als Montagemedewerker Kozijnen speel jij een cruciale rol bij het in elkaar zetten van kozijnen in onze fabriek in Sneek. Je ondersteunt het proces van opsluiten en draagt zo bij aan de kwaliteit van onze producten.

Ervaring is niet vereist, maar een handige instelling en de bereidheid om te leren zijn essentieel. Met flexibele werktijden van 16 tot 40 uur per week, van maandag tot en met vrijdag (in overleg), bieden wij jou de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Deze vacature staat open voor sollicitanten uit de Wajong en met een baanindicatie (BAB). Jobcoaching is mogelijk om jou te ondersteunen bij jouw nieuwe uitdaging.

Ben jij klaar om praktische ervaring op te doen en deel uit te maken van ons team in de kozijnenfabriek? Solliciteer vandaag nog en begin zo spoedig mogelijk aan jouw nieuwe avontuur!

Vacaturenummer: 1004-JB

Uren per week: 16 tot 40 uur

Werkdagen: Maandag tm vrijdag (In overleg) 

Locatie: Sneek

Proefperiode van toepassing: Ja, proefplaatsing

Contractduur: Minimaal 6 maanden. Werk voor langere tijd bij wederzijds goed bevallen. 

Opleidingseisen: Geen

Functie eisen/ vaardigheden:

Je bent handig en wilt graag leren.

Ingangsdatum: Z.s.m. of in overleg 

Doelgroep: Wajong of Baanindicatie (BAB)

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature?  Neem dan contact met ons op! Stuur onder vermelding van het vacaturenummer hierboven je CV en een korte motivatie naar info@deltawerkers.nl of bel met 058-2037113.