Portier - Poortwachter

Wil jij de poorten bewaken van een bouwkundig avontuur? Word onze Portier/Poortwachter!

Sta jij klaar om een belangrijke rol te vervullen op de bouwplaats? Je voert toegangscontroles uit, registreert aanwezigen, geeft korte veiligheidsinstructies aan bezoekers, en zorgt voor een vlotte ontvangst van binnenkomende materialen en pak-/leverbonnen.

Met een flexibele werkweek van 20 tot 40 uur, van maandag tot en met vrijdag (in overleg), bieden wij jou de kans om een cruciale rol te spelen op verschillende bouwlocaties in Noord-Nederland. Heb jij de motivatie en het doorzettingsvermogen om deze uitdaging aan te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 Het belangrijkste is dat je enthousiast bent om in de bouwsector te werken en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken. Wij bieden een proefplaatsing aan en een contractduur van minimaal 6 maanden, zodat jij de kans krijgt om te groeien en te ontwikkelen binnen ons team.

Deze vacature staat open voor sollicitanten uit de Wajong en met een baanindicatie (BAB). Jobcoaching is beschikbaar om jou te ondersteunen bij deze nieuwe uitdaging.

Klaar om de poorten te bewaken van een bouwkundig avontuur? Solliciteer nu en start zo spoedig mogelijk jouw rol als Portier/Poortwachter!

Vacaturenummer: 1003-JB

Uren per week: 16 tot 40 uur

Werkdagen: Maandag tm vrijdag (In overleg) 

Locatie: Diverse locaties in Noord-Nederland

Proefperiode van toepassing: Ja, proefplaatsing

Contractduur: Minimaal 6 maanden. Werk voor langere tijd bij wederzijds goed bevallen. 

Opleidingseisen: Een MBO-niveau is vereist, maar ervaring is geen must.

Functie eisen/ vaardigheden:

Het lijkt je leuk om in de bouw te werken, je bent gemotiveerd en een echte aanpakker!

Ingangsdatum: Z.s.m. of in overleg 

Doelgroep: Wajong, Baanindicatie (BAB)

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature?  Neem dan contact met ons op! Stuur onder vermelding van het vacaturenummer hierboven je CV en een korte motivatie naar info@deltawerkers.nl of bel met 058-2037113.