Nieuwe website Deltawerkers

maandag 18 december 2023

Het is feest bij Deltawerkers, we bestaan dit jaar 10 jaar en hebben onszelf met onze nieuwe website getrakteerd op een nieuw “online jasje”. Wat ons betreft de hoogste tijd!

De nieuwe website is ontstaan uit een innige en prettige samenwerking tussen de broers Jeroen ten Brink van Re-integratiebureau Deltawerkers en Rutger ten Brink van Internetbureau Speak, met een meer dan geweldig resultaat.

Internetbureau Speak neemt niet alleen de online zichtbaarheid van Deltawerkers ter hand, maar beide partijen werken ook regelmatig samen in het plaatsen en begeleiden van medewerkers met uitdagingen ten aanzien van de arbeidsmarkt bij Speak zelf. Wat dit betreft met recht een “win-win partnership” te noemen.

Op zoek naar een partij voor je klantportalen, software, websites, webshops, online marketing, narrowcasting of mobiele applicaties? Speak is jouw partner in digitale daadkracht. Zij doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Neem gerust contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken.

Werkgever, werkend of werkzoekende? Kijk op onze nieuwe website hoe wij qua dienstverlening kunnen samenwerken inzake: Loopbaanadvies, Outplacement, UWV-trajecten, Participatietrajecten, Jobcoaching, Inclusief Ondernemen en Duurzame Inzetbaarheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken.

Wij zijn zeer benieuwd wat jullie van ons nieuwe online visitekaartje vinden…