Over ons

Deltawerkers is opgericht in 2013 als “startup” binnen het initiatief “Innovatiehuis Lauwersdelta” te Buitenpost. Het pittoreske provinciegrensplaatsje Buitenpost is gelegen in de wonderschone delta van het riviertje de Lauwers. De bedrijfsnaam Deltawerkers, een verbastering tussen “delta” en “werk” was snel geboren. Zeker gezien de symbolische associaties die deze naam bij ons oproept: ik worstel en kom boven (luctor et emergo); je omgeving en toekomst bepaal je zelf; geen woorden maar daden en iets ogenschijnlijk onmogelijks toch mogelijk maken, passen alle meer dan goed bij onze visie op re-integratie en onze bedrijfscultuur.

Inmiddels bevindt onze hoofdvestiging zich in Leeuwarden en beschikken we over afspraaklocaties in Buitenpost en Winsum (Gr). Dat is voldoende aangezien onze coaches werkzaam in geheel Noord Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijsel) onze cliënten tijdens hun re-integratie met name thuis of op het werk bezoeken.

Waarom doen wij wat we doen?

Wat ons betreft heeft iedereen recht op een passende werkplek om vooral zijn of haar welzijn en werkgeluk te vergroten. Daar kunnen en willen wij met onze dienstverlening graag een belangrijke bijdrage in leveren.

Hoe doen we dat?

Gebaseerd op onze visie en ervaringen zijn de volgende pijlers cruciaal voor een succesvol resultaat en de rode draad binnen onze dienstverlening: aandacht, vakmanschap, betrokkenheid, daadkracht en continuïteit.

Wat doen we?

Wij leveren welzijn en werkgeluk voor mensen door onze dienstverlening op het gebied van re-integratie, jobcoaching en loopbaanadvies.

Waarom Deltawerkers?

Al onze diensten zijn toegesneden op de specifieke behoeften van mensen en organisaties. Wij hebben kwaliteit en succesvolle dienstverlening “hoog in het vaandel staan” en wij doen er veel voor deze blijvend te borgen. Dat uit zich onder andere in onze grote betrokkenheid met de mensen en organisaties voor wie wij werken en voor wie wij het échte verschil willen maken. Onze coaches zijn gedreven, deskundig en beschikken over diverse specifieke expertises binnen hun vakgebied. Zij werken vol passie aan het welzijn en werkgeluk van onze cliënten.