Nieuws

18 dec 2023
Nieuwe website Deltawerkers

Het is feest bij Deltawerkers, we bestaan dit jaar 10 jaar en hebben onszelf met onze nieuwe website getrakteerd op een nieuw “online jasje”. Wat ons betreft de hoogste tijd! De nieuwe website is ontstaan uit een innige en prettige samenwerking tussen de broers Jeroen ten Brink van Re-integratiebureau Deltawerkers en Rutger ten Brink van Internetbureau Speak, met een meer dan geweldig resultaat.

lees meer
27 nov 2023
Geslaagde afsluiting derde Cambuur Inside project!

Afgelopen woensdag 22 november vond voor de derde keer de afsluiting van het project SC Cambuur Inside plaats. Cambuur Inside is een project van Cambuur Verbindt en de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in samenwerking met Re-integratiebureau Deltawerkers.

lees meer
17 okt 2023
Nieuwe afspraak locatie Deltawerkers

Om onze coaches werkzaam in de provincie Groningen en hun cliënten nog beter te kunnen bedienen maken wij naast onze hoofdvestiging in Leeuwarden en onze “afspraak locatie” in Buitenpost sinds kort gebruik van onze nieuwe “afspraak locatie” in “De Tirrel” aan de Meeden 1 te Winsum (Gr.).

lees meer
1 mrt 2023
Verbetering ondersteuning kwetsbare werkzoekende noodzakelijk

Uit onderzoek van de Arbeidsinspectie is gebleken dat, door de hoge werkdruk bij de medewerkers van de gemeenten en het UWV, veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vaak niet voldoende hulp krijgen.

lees meer