Schoonma(akst)er

Word onze Schoonma(akst)er bij Jumbo!

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is? Kom dan ons team versterken als Schoonma(akst)er bij Jumbo!

Als Schoonma(akst)er zorg je ervoor dat de winkel er tiptop uitziet voor onze klanten. Je maakt niet alleen de schappen, toonbanken en kassa's schoon, maar ook de winkelruiten. Daarnaast houd je de kantine, toiletten en keuken spic en span. Ook buiten de winkel zorg je ervoor dat het netjes blijft door bijvoorbeeld vuilniszakken te verwisselen en rondom de winkel op te ruimen.

Deze functie biedt een parttime werkweek van 20 tot 24 uur, met de mogelijkheid om meer uren te werken indien gewenst. We bieden een proefperiode aan in overleg, met uitzicht op een langdurig contract.

Er is geen specifieke opleiding vereist voor deze functie, maar we zoeken wel naar enthousiaste, nauwkeurige en representatieve teamspelers die van aanpakken weten.

Klaar om deel uit te maken van ons team en een belangrijke rol te spelen bij het schoonhouden van onze winkel? Solliciteer vandaag nog en begin binnenkort aan jouw nieuwe uitdaging bij Jumbo!

Vacaturenummer: 1010-PW

Uren per week: 20-24 uur per week

Werkdagen: In overleg.

Locatie: Leeuwarden

Proefperiode van toepassing: Ja, proefplaatsing

Contractduur: Minimaal 6 maanden. Werk voor langere tijd bij wederzijds goed bevallen. 

Opleidingseisen: Geen specifieke opleiding vereist. 

Functie eisen/ vaardigheden:

Enthousiast, nauwkeurig, representatief en een echte aanpakker

Ingangsdatum: Z.s.m. of in overleg 

Doelgroep: Wajong, Wia, indicatie banenafspraak (BAB), doelgroepregister

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature?  Neem dan contact met ons op! Stuur onder vermelding van het vacaturenummer hierboven je CV en een korte motivatie naar info@deltawerkers.nl of bel met 058-2037113.