Schoonmaker recreatie

Als schoonmaker recreatie maak je per vertrek de ruimte schoon. De gang, woonkamer, keuken, sanitair, slaapkamer, badkamer en berging. Alle ruimtes worden gezogen, gestoft en gedweild. Toiletten schoonmaken, badkamers, douches, prullenbakken. Ramen wassen als dit nodig is. Bedden opmaken hoort er ook bij. Controleren of alles nog naar behoren werkt, zoals de verlichting en de televisies. Checken of de inventaris nog compleet is. Je controleert de dekbedden, kussens en moltons op vlekken. Het klaar leggen van welkomstpakket, informatiemap en checken of alles in orde is voor ontvangst van de nieuwe gasten.

Vacaturenummer: 1013-GJ

Uren per week: 16 tot 40 uur.

Werkdagen: Maandag, vrijdag en zaterdag.

Werklocatie: Hollum, Ameland.

Proefperiode van toepassing: Ja, standaard proeftijd.

Opleidingseisen: Geen.

Functie eisen/vaardigheden: Je bent gemotiveerd.

Ingangsdatum: In overleg.

Doelgroep: Wajong en baanindicatie.

Specifieke aandachtspunten:  Je werkt altijd in een leuk team. Soms is het buffelen, maar er is altijd tijd voor ontspanning en een gezamenlijke lunch of koffiebreak.

Overige opmerkingen/aandachtpunten: Salaris volgens CAO, werken op zaterdag is 150% salaris. Reiskosten en reistijd vanaf de boot worden vergoed.

Ben jij een gemotiveerde harde werker en wil je op Ameland werken? Stuur onder vermelding van het vacaturenummer hierboven je CV en een korte motivatie naar info@deltawerkers.nl of bel met 058-2037113.