Geslaagde afsluiting derde Cambuur Inside project!

maandag 27 november 2023

Afgelopen woensdag 22 november vond voor de derde keer de afsluiting van het project SC Cambuur Inside plaats. Cambuur Inside is een project van Cambuur Verbindt en de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in samenwerking met Re-integratiebureau Deltawerkers.

Trainer Harvey Bischop (Eigen voetbalschool; Word Baas Over De Bal en vaste fysiotherapeut van het eerste elftal SC Cambuur). Heeft de afgelopen tien weken met maar liefs 16 gedetineerden getraind en gewerkt aan het overbrengen van de elf kernwaarden van SC Cambuur.

De gedetineerden hebben een afsluitende wedstrijd gespeeld tegen het “Business Club Cambuur team”. De sponsoren werden welkom geheten door de vestigingsdirecteur en kregen een uitgebreide rondleiding door de PI Leeuwarden. Tijdens het programma rondom de wedstrijd, werd er voor iedereen die wil en kon werken een betaalde baan gezocht via het netwerk van één van de aanwezige Cambuur sponsoren of in de komende weken en maanden via Re-integratiebureau Deltawerkers (eveneens sponsor van SC Cambuur).

“Het is prachtig om te zien dat steeds meer ondernemers buiten de gebaande paden treden in hun werving van personeel en ook deze doelgroep een nieuwe kans willen bieden”, aldus Jeroen ten Brink (Directeur Deltawerkers).

We willen graag Brian van den Bosch, Mikis Kools, Jan Douwe Sierksma, Jan Leegstra, Timo van den Akker, David van der Linden, Jeroen ten Brink, Abel Reitsma, Hijlko van der Meer, Jouke Waaksma, Kees Noordmans en Jordy Den Hoedt (deelnemende leden van de Businessclub); de directie, beveiliging en medewerkers van de PI Leeuwarden en Gerko Brink, Karin Smit en Marcel Weiland bedanken voor het mogelijk maken van deze geweldige bijzondere avond!

Let op! Werkgever en benieuwd naar de mogelijkheden om een ex-gedetineerde een nieuwe kans te bieden? Neem dan contact op met Jeroen ten Brink via 06-10927405 of jeroen@deltawerkers.nl om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.