Nieuwe afspraak locatie Deltawerkers

dinsdag 17 oktober 2023

Om onze coaches werkzaam in de provincie Groningen en hun cliënten nog beter te kunnen bedienen maken wij naast onze hoofdvestiging in Leeuwarden en onze “afspraak locatie” in Buitenpost sinds kort gebruik van onze nieuwe “afspraak locatie” in “De Tirrel” aan de Meeden 1 te Winsum (Gr.).

Indien het nodig is om, naast de coaching die wij bij mensen thuis of op de werkplek bieden, gebruik te maken van een andere locatie om af te spreken met cliënten en organisaties, dan hebben we daarvoor nu ook de mogelijkheid in het “Groningse”. Een mooie stap vooruit voor Deltawerkers, haar coaches, haar cliënten en samenwerkingspartijen.

“De Tirrel” is een plek voor verschillende organisaties in het sociale domein. Deze organisaties zijn er naast hun kernactiviteit op gericht om onderling samen te werken, samen te leven en samen te leren met als leidend motief Jij doet ertoe! Het geheel is daarmee meer dan de som der delen. Hierbij is er extra aandacht voor mensen in een achterstandssituatie. De kernwoorden zijn Ontmoeten-Verbinden-Verrijken (detirrel.nl)”.

Een bezoek aan Deltawerkers in “De Tirrel” is alleen op afspraak mogelijk via telefoonnummer 058- 2037113.

Mogelijk tot snel in “De Tirrel”!