Hulpkracht supermarkt

Bij deze supermarkt krijg je eerst de gelegenheid om mee te draaien op de verschillende afdelingen door de hele winkel heen. Zo leer je heel snel veel verschillende mensen en werkzaamheden kennen.

Ga jij graag de uitdaging aan om de schappen zo snel en netjes mogelijk te vullen? Help jij het liefst klanten achter de servicebalie of kassa? Geeft het je energie om de vrachtwagens te laden en te lossen of de winkel schoon te houden? Dit alles en veel meer is mogelijk. Op basis van jouw talenten en wensen wordt samen bepaald welke werkzaamheden het beste bij jou passen en zorgen voor jouw werkgeluk.

Als hulpkracht bij een supermarkt sta je midden in de samenleving en is ons gezamenlijke doel te zorgen voor een glimlach op het gezicht van iedere klant, elke dag opnieuw. Dat doen we binnen een betrokken, gezellige, open en resultaatgerichte werksfeer. We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Dat wil jij toch ook?

Vacaturenummer: 1014-JB

Uren per week: 16 tot 32 uur.

Werkdagen: Vaste werkdagen, in overleg wordt bepaald welke.

Locatie: Leeuwarden.

Proefperiode van toepassing: Ja.

Contractduur: Minimaal 6 maanden.

Opleidingseisen: Geen specifieke opleidingseisen.

Functie eisen/ vaardigheden:

- je bent een echte aanpakker;

- je bent woonachtig in Leeuwarden of in de nabije omgeving;

- je bent klantvriendelijk ingesteld;

- je bent betrouwbaar en collegiaal.

Verder kan alles je geleerd worden op basis van jouw talenten en werkwensen.

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk.

Doelgroep: Wajong.

Overige opmerkingen/aandachtpunten: Jobcoaching via Deltawerkers is mogelijk, indien gewenst en noodzakelijk.

Ben jij een echte aanpakker, die klantvriendelijk ingesteld, betrouwbaar en collegiaal is en ben je daarnaast ook woonachtig in Leeuwarden of in de nabije omgeving? Neem dan contact met ons op! Stuur onder vermelding van het vacaturenummer hierboven je CV en een korte motivatie naar info@deltawerkers.nl of bel met 058-2037113.