Medewerker groenvoorziening

Word onderdeel van ons team op het prachtige Ameland als Medewerker Groenvoorziening!

Ben jij gepassioneerd door groen en de natuur? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een toegewijde Medewerker Groenvoorziening om ons team te versterken op het prachtige eiland Ameland.

Als Medewerker Groenvoorziening zul je een breed scala aan werkzaamheden uitvoeren, variërend van machinale taken zoals bosmaaien, bladblazen en snoeien, tot handmatige taken zoals schoffelen, harken en kanten steken. Je bent bereid om buiten te werken en beschikt over een rijbewijs B (en indien nodig ben je bereid om het E-rijbewijs te behalen).

Samenwerken is voor jou geen probleem en je bent woonachtig op Ameland.

Deze functie biedt een fulltime werkweek van 36 uur, van maandag tot en met vrijdag, met een contractduur van een jaar. De ingangsdatum is zo spoedig mogelijk.

Deze vacature is specifiek gericht op kandidaten die staan ingeschreven in het doelgroepenregister of die via de praktijkroute kunnen worden opgenomen in het doelgroepenregister.

Klaar om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan het groene landschap van Ameland? Solliciteer vandaag nog en start jouw avontuur in de groenvoorziening!

Vacaturenummer: 1009-GJ

Uren per week: 36 uur

Werkdagen: Maandag tm vrijdag 

Locatie: Ameland 

Proefperiode van toepassing: Nee.

Contractduur: Jaarcontract

Opleidingseisen: MBO niveau 2 diploma nodig in de richting van landbouw of techniek.

Functie eisen/ vaardigheden: een passie voor groen en natuur.

Ingangsdatum: Z.s.m. of in overleg 

Doelgroep: voor deze functie wordt nadrukkelijk gezocht naar kandidaten die staan ingeschreven in het doelgroepenregister of door middel van de praktijkroute kunnen worden opgenomen in het doelgroepenregister.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature?  Neem dan contact met ons op! Stuur onder vermelding van het vacaturenummer hierboven je CV en een korte motivatie naar info@deltawerkers.nl of bel met 058-2037113.