Monteur gazon-, tuin- en parkmachines.

Word onze Monteur voor gazon-, tuin- en parkmachines!

Ben jij handig met techniek en heb je een passie voor alles wat met gazon-, tuin- en parkmachines te maken heeft? Dan is dit jouw kans om bij een fantastisch team in Hardegarijp te komen werken.

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van diverse machines, van accu- en robotmodellen tot machines met verbrandingsmotoren. Soms werk je op locatie, waar je jouw technische expertise kunt inzetten om onze klanten te helpen.

Voor deze rol zoeken we iemand met een MBO-techniek achtergrond, maar vooral met een passie voor sleutelen en technisch inzicht. Het is belangrijk dat je goed kunt omgaan met klanten, representatief bent en in het bezit bent van een rijbewijs.

We bieden flexibele werktijden, met een minimum van 40 uur per week en een proefplaatsing om te zien of het van beide kanten klikt. Bij wederzijds goed bevallen streven we naar een langdurige samenwerking van minimaal een halfjaar.

Ben jij klaar om jouw technische vaardigheden toe te passen in een uitdagende en dynamische omgeving? Solliciteer nu en start zo spoedig mogelijk jouw nieuwe avontuur als Monteur!

Vacaturenummer: 1008-OH

Uren per week: Maximaal 40 uur, maar alles is bespreekbaar. 

Werkdagen: Maandag tm vrijdag (In overleg) 

Locatie: Hardegarijp

Proefperiode van toepassing: Ja, proefplaatsing

Contractduur: Minimaal 6 maanden. Werk voor langere tijd bij wederzijds goed bevallen. 

Opleidingseisen: MBO-techniek

Functie eisen/ vaardigheden:

Betrouwbaarheid is een essentieel aspect van deze functie.

Ingangsdatum: Z.s.m. of in overleg 

Doelgroep: Deze vacature staat open voor sollicitanten uit de Wajong, met een baanindicatie en WIA.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature?  Neem dan contact met ons op! Stuur onder vermelding van het vacaturenummer hierboven je CV en een korte motivatie naar info@deltawerkers.nl of bel met 058-2037113.